Wat kost het

Uw hobby Ict specialist in de buurt

Kijk op de website goedkoopsteantivirus.nl en je hebt al een beveiliging voor 3 Pc’s McAfee Total Protection €13,00

Wel eerst je oude antivirus programma verwijderen voor je de nieuwe installeert. Deze software kan op elke computer worden geïnstalleerd dus op nieuw en oud of een verlening.  Dan nog even een gratis malware programma installeren (Malwarebytes) om spyware te verwijderen, deze zit ook in je internet beveiliging maar twee vinden meer dan één. Gebruik de browser van Mozila Fierfox of Microsoft dit zijn snelle en veilige webbrowsers , installeer ook de add-ons uBlock Origin Deze is te vinden bij Extra/ add-ons na installatie niet vergeten het schuifjes op aan te zetten. Ook niet verkeerd is Ccleaner te installeren daarmee kan je de cookies verwijderen.

Maak ook altijd een virus opstart cd met je antivirus programma, deze optie zit niet voor niets in het programma.

Banken adviseren alle internetbankierende klanten goede virus en maleware software te installeren mijn aanbeveling is Bitdefender.

Ben je het ook moe om ongewenste software uit te vinken tijdens installaties?

Heb je tijdens het installeren van software ook wel eens gemerkt dat het installatieprogramma je, koste-wat-kost, ongewenste programma’s in de maag wil splitsen? Heb je wel eens een selectievak gemist, en daarna uren besteed aan het verwijderen van ad ware? Heb je wel eens je browser gestart na een installatie en ontdekt dat je een nieuwe homepage hebt, een nieuwe zoekmachine of zelfs een andere browser?
Unchecky zorgt er voor dat mogelijk ongewenste programma’s van je computer geweerd worden.

UNCHECKY

AdwCleaner

AdwCleaner is een gratis removal tool voor: Adware (advertenties software) PUP/LPI (potentieel ongewenste programma) werkbalken kaper (kapen van de browser homepage) het komt met zowel “Scannen” en “Schone” modus. Het kan gemakkelijk worden verwijderd met behulp van de knop “Verwijderen”. Compatibel met Windows 7, 8, 8.1, 10 in 32 & 64 bits. Hier vind u alles over malware, de download link van de software vind u hier onder.

De links van boven genoemde programma’s vind je hieronder, veel succes met veilig internetten.

 

Henk van Sinderen
Average rating:  
 0 reviews